Tgrt Haber
25 Ağustos 2015 02:31

Nişantaşı’nda Kanye West kuyruğu

Kanye West hayranları, ünlü yıldızın Adidas için tasarladığı ayakkabıyı almak için geceden kuyruğa girdi.

Nişantaşı’nda Kanye West kuyruğu
kayne west,

Dünya çapında heyecanla beklenen Yeezy Boost 350 Black Cumartesi günü sneaker tutkunlarıyla Shopi go’da bir araya geldi! 22 Ağustos günü gerçekleşecek buluşmaya saatler kala mağaza önünde buluşan Yeezy çılgınları açılışın ardından mağazaya tek tek giriş yaptı. Günün ilk saatlerinden itibaren mağaza önünde beklemeye gelenler arasında dünyanın her yerinden sneaker tutkunları ve ünlü isimlerin şoförleri de yer alıyordu. Yeezy Boost 350 “Black” shopigo.com’da ve Nişantaşı mağazası Shopi go No:17’de satışta!

Shopi go Hakkında

Shopi go, açıldığı günden bugüne alışıla gelmişin dışında bir online alışveriş konsepti oluşturan, moda ve lifestyle ürünlerle dolu sıra dışı bir çeşitlilik sunan Shopi go, Türkiye’deki alışveriş kavramına farklı bir bakış açısı getirdi. Shopi go, editoryal içeriğinin yanı sıra aralarında uluslararası moda sektörüne öncülük eden lider tasarımcıların da bulunduğu 250’nin üzerinde markanın son sezon koleksiyonlarına yer veriyor.

Küratörlüğünü Shopi go ekibinin üstlendiği site, kıyafetten aksesuara, ev dekorasyonundan teknolojiye kadar, bir yaşam tarzını oluşturabilecek tüm kategorileri, zevkle vakit geçirilebilecek bir ortamda sunuyor.

Shopi go, online konsept mağazasının yanı sıra müşterilerini ürünleriyle daha yakından tanıyabilecekleri bir ortamda buluşturabilmek için, No:17 mağazasını tasarım ve moda meraklılarının en gözde caddelerinden Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi’nde açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...