Tgrt Haber
20 Ocak 2014 18:58

Nejat İşler'in doktoru, 'Çıkan haberlere itibar etmeyin'

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in doktoru, sosyal medyada çıkan haberlere vatandaşların itibar etmemesi gerektiğini bildirdi.

Nejat İşler'in doktoru, 'Çıkan haberlere itibar etmeyin'
Nejat İşler, muğla, bodrum, hastahane, tedavisi, nejat, doktoru, sosyal medya, çıkan haberler, vatandaşlar, sanatçı, tedavi,

Sanatçı Nejat İşler'in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, 20 Ocak Pazartesi saat 19.00 itibariyle yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hastamız Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; 'yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği' bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı açıklamada uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını söylediğimiz Nejat İşler'in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz." Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yer aldığı haberlere itibar edilmemesini isteyerek, "Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...