Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 12:11 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 12:25

Nadide Sultan'ın Alişan'la anısı şaşırttı: Beraber kovulduk

Nadide Sultan, katıldığı bir programda Alişan'la beraber okuldan kovulduğunu anlattı. Bir döneme damga vuran şarkıcı, programda bilinmeyenlerini de anlattı.

Nadide Sultan'ın Alişan'la anısı şaşırttı: Beraber kovulduk
nadide sultan,alişan

Bir döneme damga vuran, Konyalım, Beyaz Atlım gibi şarkılarla ön plana çıkan Nadide Sultan, katıldığı bir programda bilinmeyenlerini anlattı. Eğitim kariyerinden bahseden Sultan, Alişan'la beraber okuldan kovulduğu anısını anlatınca ise herkes şaşırdı.

Nadide Sultan'ın Alişan'la anısı şaşırttı: Beraber kovulduk

Müzik kariyerine çok erken yaşlarda başladığı bu yüzden zorluklar yaşadığını söyleyen Nadide Sultan, okuldayken sahneye çıkmasının yasak olduğunu hatırlatarak gizli gizli çalıştığı zamanları anlattı, Alişan'la anısını da bu esnada paylaştı:

''Okuldayken sahneye çıkmak yasaktı. Ben gizli çalışırdım. Derslerde uyuyordum, üstümü örterlerdi. 'Vuslata Beş Kala' çıktı, öğretmenlerin azarlamasından korktum, gitmedim okula. İki kez dondurdum kaydımı, sonra atıldım. Hatta Alişan'la beraber okuldan atıldık. Yıllar sonra baktım Onur Şan dönüyor, ben de dönmeye karar verdim. Annem istemedi şarkıcı olmamı. Üniversiteyi bitirdim, doktoraya başladım. Ama evlilik ve bebekle yürütmek zor".''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...