Tgrt Haber
13 Şubat 2014 21:59

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultanı'ndan samimi itiraflar

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultanı, dizi ve hayatı ile ilgili çok özel itiraflarda bulundu.

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultanı'ndan samimi itiraflar
Pelin Karahan, pelin, muhteşem yüzyıl, mihrimah sultan, aşk hayatı

Pelin Karahan, kameraların karşısına geçti ve gerek aşk hayatı gerekse Muhteşem Yüzyıl'la ilgili çok özel itiraflarda bulundu. Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan önceki gün dizinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu ile birlikte Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından Etiler'de görüntülendi.
Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Pelin Karahan'dan samimi itiraflar
Alınan habere göre Pelin Karahan mekandan ayrılırken kameraların karşısına geçti ve gerek aşk hayatı gerekse Muhteşem Yüzyıl'la ilgili çok özel itiraflarda bulundu.
"BEKARLIK SULTANLIK!"
Geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Pelin Karahan 14 Şubat'ın yaklaştığı belirtilince "14 Şubat'ı yalnız geçireceğim. Bekarlık şu an için sultanlık, bu devirde öyle." diyerek yalnızlığını tescilledi. Pelin Karahan Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünü çektiklerini söyledikten sonra "Dizinin filminde rol alıp almayacağım henüz kesinleşmedi." diyerek sevenlerini meraklandırdı. Ayaklıgazete.com'un haberine göre Pelin Karahan mekandan ayrılırken kameraların karşısına geçti ve gerek aşk hayatı gerekse Muhteşem Yüzyıl'la ilgili çok özel itiraflarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...