Tgrt Haber
02 Ocak 2023 10:00 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 12:29

Eğlence mekânında çatışma çıktı: Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu ölümden döndü!

İstanbul'da bir eğlence mekânında yeni yıl kutlaması yapılırken silahlı bir kavga yaşandı. Ünlülerle dolu olan mekânda gece saatlerinde yaşanan olay sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül de bulunuyordu. Kırmızıgül, 2 kurşunun kafasını sıyırması sonucu kıl payı kurtuldu. Burak Çelik, Umut Evirgen, Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrıseven, Şeyma Baday ve yönetmen Ali Bilgin de mekânda bulunan diğer ünlüler arasındaydı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Eğlence mekânında çatışma çıktı: Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu ölümden döndü!
magazin,mahsun kırmızıgül

Yeni yıl gecesi herkes eğlence mekanlarına akın etti. Özellikle İstanbul’daki mekanlarda tam bir yoğunluk söz konusu oldu. Ünlülerin de aralarında bulunduğu hınca hınç dolu bir eğlence merkezi ise silahlı bir çatışmaya sahne oldu. Emirgan’da bulunan bir mekânda çıkan bir kavga sonucu silahlar konuştu. Çok sayıda ünlünün olduğu eğlence merkezinde ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu adeta ölümden döndü.

2 GRUP ARASINDAKAVGA ÇIKTI

Son Havadis'in haberine göre Sarıyer Emirgan’da yılbaşı kutlamaları yapılan bir mekânda eğlenen 2 grup arasında kavga çıktı. Gece yarısı 3.30 sıralarında yaşanan olayın büyümesi üzerine eğlence mekânında bulunan güvenlik görevlileri iki grubu da ayırarak dışarıya çıkardı. Gruplar dışarı çıktıktan sonra da kavgaya devam ederken olay yerinde bir anda silahlar patladı. Çok sayıda silah sesinin duyulduğu olayda bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde onlarca boş mermi kovanı bulundu.

“2 SANTİM DAHA GERİDE OLSAM ÖLMÜŞTÜM”

Kavga sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün de olay yerinde olduğu öğrenildi. İddiaya göre silahlı kavga sırasında sıkılan kurşunlardan ikisi Kırmızıgül'ün omzunu sıyırdı. Büyük tehlike atlatan Mahmut Kırmızıgül'ün elbisesinin üzerinde kurşunların izi çıktığı öne sürüldü. Kırmızıgül'ün olayın ardından mekanda eğlendiği arkadaşlarına '2 santim daha geride olsam ölmüştüm' dediği iddia edildi.

Eğlence mekânında çatışma çıktı: Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu ölümden döndü!

MEKANDA BAŞKA ÜNLÜLER DE VARDI

Silahlı kavganın yaşandığı eğlence mekânında bulunanlar da büyük bir panik yaşadı. Silah sesleri üzerine müşterilerin depoya ve tuvaletlere kaçtığı öğrenildi. Öte yandan Son Havadis'in edindiği bilgilere göre olay yerinde çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu belirtildi. Oyuncular Burak çelik, Umut Evirgen, Sinan Akçıl'ın eski eşi Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrıseven, Şeyma Baday, yönetmen Ali Bilgin ve çok sayıda ünlünün de silahlı kavga anında olay yerinde olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...