Tgrt Haber
16 Ekim 2023 10:25 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 10:25

Mahsun Kırmızıgül, müziğe neden ara verdiğini açıkladı

Bir süre sahnelere ara veren ve yönetmenlik yapan Mahsun Kırmızıgül, Avrupa turnesine başladı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Kırmızıgül, izleyicilerinin kendisini çok üzdüğünü belirterek sahnelere bu yüzden küstüğünü açıkladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
Mahsun Kırmızıgül, müziğe neden ara verdiğini açıkladı
mahsun kırmızıgül

16 yılın ardından albüm çıkaran ve Avrupa turnesine başlayan Mahsun Kırmızıgül, turne öncesi muhabirlerin sorularını cevapladı. Yıllardır merak edilen “Müziği neden bıraktın?” sorusuna ise, beni seyretmeye gelen kitlenin çok kaliteli olmamasıydı." ifadelerini kullandı.

“DİNLEYİCİLERİN KALİTESİZ OLMASI BENİ ÜZÜYORDU”

Yıllardır sahnelerden uzak olan Kırmızıgül, 2021 yılında tekrar müziğe dönme kararı aldığını duyurmuştu. Sahnelere dönen Kırmızıgül, “Müziği neden bıraktınız” sorusuna, "Dinleyicilerimin kalitesiz olması beni çok üzüyordu. Bu durum müziği bırakmama sebep oldu. Yıllarını bu işe vermiş bir sanatçıya saygılı olmalısın." dedi.

Mahsun Kırmızıgül, müziğe neden ara verdiğini açıkladı

"ŞİMDİ DİNLEYİCİLER DAHA KALİTELİ"

Konserlerine devam eden Mahsun Kırmızıgül şimdiki seyirciler için, "Şimdi dinleyiciler çok daha kaliteli. Ailesiyle geliyorlar. Yıllar sonra ülkemizin bu seviyeye gelmiş olması beni çok mutlu ediyor." dedi.

 

 

Kaynak: Tv100.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...