Tgrt Haber
07 Mart 2024 09:23 - Güncelleme : 07 Mart 2024 09:23

Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun’dan bomba bir proje! Yıllar sonra geri dönüyor

Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde Memati rolüyle yer alan usta oyuncu Gürkan Uygun, yeni sezonda dizi projesiyle anlaşma sağladı. Kürşat rolüyle ekranda olacak Uygun, karakteri şimdiden sevenleri heyecanlandırdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun’dan bomba bir proje! Yıllar sonra geri dönüyor
Gürkan Uygun, Şehrazad Dizisi, Kurşat Rolü

Necati Şaşmaz’ın Polat Alemdar rolüyle ekranda olduğu Kurtlar Vadisi dizisinde Memati rolüyle yer alan Gürkan Uygun, uzun bir aranın ardından yeni bir dizi projesiyle ekrana geri dönüyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN MEMATİ'Sİ EKRANA GERİ DÖNÜYOR

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan usta oyuncu Gürkan Uygun, yeni sezonda yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturacağı Şehrazad dizisinde Kürşat rolünü oynayacak. Şehrazad'ın babası Kürşat rolüyle ekranda olan Gürkan Uygun'un yeni dizisinde Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf bey konağına uzanan aşkı televizyon ekranına yansıyacak. 

Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun’dan bomba bir proje! Yıllar sonra geri dönüyor - 1. Resim

 

Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun’dan bomba bir proje! Yıllar sonra geri dönüyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...