Tgrt Haber

Kurtlar Vadisi 'HD' olarak geri döndü! Efsane dizi sosyal medyayı çalkaladı

17 Şubat 2022 10:15 - Güncelleme : 17 Şubat 2022 13:45
HD olarak tekrar yayınlanan dizi kısa süre içinde en çok izlenenler listesine girdi.

Türk dizileri arasından efsaneler listesinde yer alan Kurtlar Vadisi, dizinin adına acılan YouTube hesabında HD olarak tekrar yayınlanmaya başlandı. 19 yıl geçmesine rağmen dizinin tekrar yayınlanması sosyal medyayı salladı.

HD olarak tekrar yayınlanan dizi kısa süre içinde en çok izlenenler listesine girdi.

Türk televizyon tarihinden unutulmaz dizilerin arasında ilk sıralarda yer alan Kurtlar Vadisi, yenilenmiş halde geri dönüyor.

‘HD’ OLARAK DÖNDÜ

19 yıl geçmesine rağmen dizinin hayran kitlesi her gün artmaya devam ediyor. Sosyal medyada hayran kitlelerinin açtığı sayfalar ile dizinin her sahnesi tekrar tekrar hatırlatılıyor.

Kurtlar Vadisi hikayesinin başladığı ilk bölüm, dizinin YouTube kanalında tamamı HD olarak yeniden yayınlandı. Aradan yıllar geçmesine rağmen dizini yayınladığı haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü.

TREND LİSTESİNE GİRDİ

HD olarak tekrar yayınlanan dizi kısa süre içinde en çok izlenenler listesine girdi. Trend listesinde yer alan Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü, 3 gün içinde yaklaşık 320 bin izlendi. Hayranlarının yoğun ilgiyle karşıladığı birinci bölüm, 4 bine yakın yorum aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...