Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti”nde Sıla Türkoğlu’nun partneri belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
14 Mart 2024 21:35 - Güncelleme : 14 Mart 2024 21:35
Kızılcık Şerbeti”nde Sıla Türkoğlu’nun partneri belli oldu
Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti, Dizi

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne Sıla Türkoğlu'nun oynadığı Doğa karakterinin partneri olarak Kaan Taşener dahil oldu. Provalara başlayan Taşaner'in karakterinin adı henüz belli olmadı.

Başrolünde Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir oyuncu dahil olacak. Cuma günleri yayınlanan dizinin yeni bölümlerine Doğa karakterinin partneri olarak Kaan Taşaner dahil olacak. 

SILA TÜRKOĞLU'NUN PARTNERİ KAAN TAŞANER OLDU 

Gazeteci Birsen Alltuntaş'ın haberine göre; Bu hafta 55. bölümü yayınlanacak Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna Kaan Taşaner dahil oldu. Sıla Türkoğlu'nun oynadığı Doğa karakterinin partneri olarak diziye dahil olacak Kaan Taşaner, zengin iş insanı olarak 57. Bölümde hikâyeye dahil olacak. Oynayacağı karakterin adı henüz netleşmeyen Taşaner rol için provalara başlayacak.

Kızılcık Şerbeti”nde Sıla Türkoğlu’nun partneri belli oldu - 1. Resim

 

Kızılcık Şerbeti”nde Sıla Türkoğlu’nun partneri belli oldu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...