Tgrt Haber
26 Nisan 2024 09:59 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 10:19

Kenan Işık'ın ilk rolü ortaya çıktı! Gençlik karesine yorum yağdı

Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programının sunucusu Kenan Işık, geçirdiği kaza sonrası 10 senedir komada. Oyuncunun tedavisi devam ederken, ilk rol aldığı dizideki görüntüleri gündem oldu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Kenan Işık'ın ilk rolü ortaya çıktı! Gençlik karesine yorum yağdı

Sunucu ve oyuncu Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda girdiği saunada dengesini kaybederek başını çarpmıştı. 10 senedir komada olan Işık’ın ortaya çıkan gençlik karesi binlerce beğeni ve yorum aldı. 

KENAN IŞIK'IN İLK ROLÜ ORTAYA ÇIKTI 

10 yıl önce spor salonunun saunasında düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık, 4 saat süren ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı. 10 komada olan Işık'ın son sağlık durumunu Işık'ın yakın arkadaşı spor yorumcusu Ozan Zeybek, paylaşmıştı. Zeybek, "Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor." dedi. Ünlü oyuncu ve sunucunun rol aldığı 1986 yapımı Sızı'dan ilk kare ortaya çıktı. 

Kenan Işık'ın ilk rolü ortaya çıktı! Gençlik karesine yorum yağdı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...