Tgrt Haber
20 Ekim 2023 14:17 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 14:17

Kartlar yeniden açılacak! Kurtlar Vadisi oyuncusu, Gönül Dağı dizisinin kadrosunda

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi 100 bölümü geride bıraktı. 4. sezonuyla reyting rekorları kıran diziye, Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncusu katıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
Kartlar yeniden açılacak! Kurtlar Vadisi oyuncusu, Gönül Dağı dizisinin kadrosunda
,kurtlar vadisi

Başrolünde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldğı Gönül Dağı dizisi cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor. Diziye son olarak Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Cerrahpaşalı Halit dahil oldu. 

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE

“Gönül Dağı” dizisi 4. sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Eskişehir’de ekilen dizinin kadrosuna Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı “Cerrahpaşalı Halit” rolüyle hafızalara kazınan Özcan Varaylı dahil oldu. 

Kartlar yeniden açılacak! Kurtlar Vadisi oyuncusu, Gönül Dağı dizisinin kadrosunda

Son olarak “Zübeyde” filminde “Paşa” rolüyle seyirci karşısına çıkan Özcan Varaylı “Gönül Dağı”nda “Rüstem”karakterini oynayacak. Başarılı oyuncu güçlü kadrosu samimi senaryosuyla beğeni toplayan dizinin 112. bölümde kadroda yerini alacak. Rüstem’in dizinin Fazıl’ıyla (Eren Can Vurucu) bağlantılı bir karakter olacağı öğrenildi.

ÖZCAN VARAYLI KİMDİR?

 6 Ağustos 1963 doğumlu Özcan Varaylı, oyunculuk kariyerine 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle başladı. Varaylı daha sonra 2004 yılında Kurtlar Vadisi'nde oynadığı ve popülerliğini arttırdığı Cerrahpaşalı Halit rolüyle seyirci karşısına çıktı. Oyuncu peş peşe Cesur Yürek, Kehribar, Filinta ve birçok dizide rol aldı.

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...