Tgrt Haber
03 Mart 2022 14:09 - Güncelleme : 03 Mart 2022 14:41

Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti

Çok sayıda dizi ve filmden tanınan ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, sokakta yürüdüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti

Ezel, Kolpaçino gibi çok projelerde rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'dan acı haber geldi. 51 yaşındaki Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti. İstanbul Şişli’de ikamet eden ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışması sürüyor.

HÜSEYİN ELMALIPINAR KİMDİR?

23 Mart 1971 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Hüseyin Elmalıpınar, 2007 yılında gösterime giren ‘Kutsal Damacana’ filminde aldığı küçük bir rol ile kendini tanıtmış, ardından gelen film teklifleriyle başarılarına devam etmiştir. 2009 yılında ‘Kolpaçino’ filminde Hüseyin adında bir kabadayıyı canlandıran Elmalıpınar, 2005-2007 yılları arasında ise ‘Acı Hayat’ isimli televizyon dizisinde terzinin ve Mehmet Kosovalı’nın sağ kolu ‘Numan’ karakterini canlandırmıştır.

Çok sayıda dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, 03 Mart 2022 tarihinde, Şişli Feriköy’de yolda yürürken geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle 50 yaşında hayatını kaybetmiştir. Yakınlarını derinden üzen haber, sosyal medya üzerinden duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...