Tgrt Haber
07 Haziran 2022 08:47 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 09:02

Mahkemenin kararı ile yıkılan Amber Heard’e bir darbe de Warner Brothers’tan geldi

Dünyaca ünlü oyuncu Johhny Depp ile Amber Heard'ün, davasında eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Heard'e bir darbe de Warner Brothers’tan geldi. Heard'ün Aquaman the Lost Kingdom'daki sahnelerinin tamamen kaldırılması iddiası ortalıkta dolanıyor.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Webtekno
Mahkemenin kararı ile yıkılan Amber Heard’e bir darbe de Warner Brothers’tan geldi
Johhny Depp,Amber Heard,ABD,DC,Warner Brothers

Bütün dünyanın takip ettiği Amber Heard ve Johnny Depp arasındaki davanın kazananı Depp olmuştu. Altı ay boyunca herkesin merakla takip ettiği davanın karara bağlanmasında sonra büyük bir şok yaşayan Heard’e bir darbe de Warner Brothers’tan geldi.

DEPP’E 15 MİLYON DOLAR TAZİNAT ÖDEYECEK

Heard, dava süresi boyunca Johnny Depp hayranları başta olmak üzere davayı tarafsız takip edenler tarafından pek çok eleştiri maruz kaldı. Üstelik oyuncu, olaylı geçen bu davada aldığı pek çok darbeyle birlikte şimdi de eski eşine 15 milyon dolarlık tazminat ödeyecek.

Webtekno'nun haberine göre, sosyal medyada dolaşan bir söylentide Heard'ün devam filmi Aquaman the Lost Kingdom'daki sahnelerinin tamamen kaldırılması film şirketinin planları arasında yer alıyor. Bu söylenti aslında duruşma sırasında da ortalıkta dolaşıyordu ancak DC bunu yalanlamıştı.

TÜM SAHNELERİ ÇIKARTILACAK

Sosyal medyada ve dünya basınında yer alan yeni bir iddiaya göre ise Warner Brothers, Amber Heard'ın Aquaman and The Lost Kingdom'daki tüm görüntülerini filmden çıkartacağı aktarıldı.

Mahkemenin kararı ile yıkılan Amber Heard’e bir darbe de Warner Brothers’tan geldi

HEARD VE DEEP ARASINDA NELER OLMUŞTU?

Yaklaşık 6 haftadır ülke gündemini işgal eden Depp ve Heard'ün davasına bakan jüri, kadın oyuncunun 2018'de Washington Post gazetesinde eski eşi Depp'i "aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür" olarak nitelendirdiği yazısıyla karaladığına hükmetti.

Dünyaca ünlü oyuncu Depp, gazetedeki yazı nedeniyle eski eşine 50 milyon dolarlık dava açmış, buna karşılık Heard'ün avukatları da Depp'e 100 milyon dolarlık karşı davayla cevap vermişti.

ABD medyasının yakından takip ettiği mahkeme sürecinde Heard, Depp'in kendisine defalarca cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti. Buna karşılık Depp, Heard'a asla vurmadığını, taciz iddialarının uydurma olduğunu ve aslında Heard'ün kendisine defalarca fiziksel saldırıda bulunduğunu savunmuştu.

Kaynak: Webtekno
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...