Tgrt Haber
25 Nisan 2023 08:54 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 12:19

Hastaneye yetişemeyen Murat Boz acı haberle yıkıldı! “Keşke daha önce haberim olsaydı”

Kanser tedavisi gören bir hayranının kendisini görmek istediğinden habersiz olan ünlü sanatçı Murat Boz, aldığı haberle yıkıldı. Haberdar olduğunda hayranını hemen arayan Boz, genç kızın yoğun bakımda olduğunu öğrenince kahroldu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
murat boz,kanser,ölüm haberi,sıla,hayran

Bir süredir kanser tedavisi gören Sıla, Murat Boz’un hayranıydı. Boz’u hep görmek isteyen genç kız, geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırıldı. Kendisini görmek istediğinden haberi olmayan Boz ise durumu öğrenir öğrenmez iletişim kurdu. Sıla’nın yoğun bakımda olduğunu öğrenen Boz, "Beni görmek istediğinden haberim yoktu" deyip yaşadığı acıyı tarif etti. Ne yazık ki küçük kızın isteğini yerine getiremeyen Boz, sosyal medya hesabından acı haberi gözyaşları içinde verdi.

Hastaneye yetişemeyen Murat Boz acı haberle yıkıldı! “Keşke daha önce haberim olsaydı”

“SILA'MIZ MELEK OLDU”

TV100’den derlenen bilgiye göre; Kanser tedavisi gören Sıla'nın son isteği Murat Boz'u görmekti. Ünlü popçu, küçük kızın isteğini yerine getiremedi. Acı haberi duyuran Boz resmen kahroldu.  Murat Boz Instagram hesabında yayınladığı video ile üzücü haberi paylaştı. Hayranı Sıla'nın kanser tedavisi görürken vefat ettiğini dile getirdi. Kendisine ulaştığında yoğun bakımda olduğunu dile getiren Boz, "Sıla'mız melek oldu" dedi. İşte o sözleri; "Benim için çok zor bir video. Sıla'dan, beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla'mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...