Tgrt Haber
25 Nisan 2023 14:30 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 15:50

Hande Erçel’i yıkan haber! Apar topar memleketine gitti

Ünlü oyuncu Hande Erçel, dedesi Metin Erçel’i kaybetti. Ünlü oyuncunun haberi alır almaz memleketi Bandırma'da gittiği öğrenildi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Hande Erçel’i yıkan haber! Apar topar memleketine gitti
hande erçel,kanser,ölüm haberi,hakan sabancı

2015 yılında yayınlanan Güneş’in Kızları isimli diziyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Hande Erçel, özel hayatıyla ve aile bireyleriyle en çok merak edilen ünlülerden. Ailesine olan düşkünlüğüyle bilinen Erçel’in dedesi Metin Erçel’i kaybettiği öğrenildi. Haberi alan ünlü oyuncu apar topar memleketi Bandırma’ya gitti.

Hande Erçel’i yıkan haber! Apar topar memleketine gitti

MEMLEKETİ BANDIRMA’YA GİTTİ

Snop Magazin’den alınan bilgiye göre; Hande Erçel'in dedesi Metin Erçel, vefat etti. Emekli Astsubay, Erçel'in kanser nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Oyuncu, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlerini yuman dedesi için Bandırma'ya gitti. Erçel'in cenazesi ikindi namazına müteakiben Haydar Çavuş Camii'nde cenaze namazı ardından askeri törenle Şehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...