Tgrt Haber
24 Temmuz 2021 15:21

Halil Sezai'den tepki çeken sözler: Kafam güzeldi gerektiği gibi tam dövemedim

Şarkıcı Halil Sezai geçtiğimiz günlerde Tuzla’da darp ettiği komşusu hakkında konser sırasında açıklamalarda bulundu. Uyguladığı şiddeti savunan ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin “Kafam güzeldi tam dövemedim” ifadeleri dinleyicileri adeta şok etti.

Halil Sezai'den tepki çeken sözler: Kafam güzeldi gerektiği gibi tam dövemedim
Halil Sezai,Tuzla,komşu,darp

Geçtiğimiz aylarda Tuzla’da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Halil Sezai ile yan villada yaşayan komşusu Hüseyin Meriç arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada Halil Sezai, komşusunu tekme, tokat ve odunla darp etti. Komşusunun evine odunla giren Sezai, adamın korkusundan okuduğu duaya tepki göstererek, “Ezan mı okuyorsun sen” diyerek bağırdı. Komşu Hüseyin Meriç olay sonrasında ünlü şarkıcı Halil Sezai’den şikayetçi oldu. 

43 GÜN CEZAEVİNDE KALDI

Şikayet üzerine Kadıköy’deki evinden gözaltına alınan Sezai çıkarıldığı mahkemede “Silahla kasten yaralama, “Hakaret, “Gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve “Mala zarar verme suçlarından toplamda 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Mahkeme sanığın üzerine atılı suçun işleniş biçimi, suçun işlenmesindeki özellikleri göz önünde bulundurarak sanık hakkında hapis cezasının ertelenmesine takdiren yer olmadığına hükmetti. Mahkeme sanığın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak sanığın tahliyesine karar verdi. Halil Sezai bu süreçte toplam 43 gün cezaevinde kaldı.

KONSERDE KOMŞUSUNU NASIL DARP ETTİĞİNİ ANLATTI

Aylar sonrasında Halil Sezai çıktığı yaz konseri kapsamında aldığı sahnede komşusunu nasıl darp ettiğini anlatı. Kullandığı ifadeler ile dinleyicileri şok eden Sezai,  “Siz böyle ‘amcacık’ falan diye tanıdınız ama… Ben bunu neden söylüyorum onu da bilmiyorum... Hak etti, kafam güzeldi. Gerektiği şekilde tam dövemedim, bir dahaki sefere… Duygum bu yalan söylemiyorum” dedi. Sezai’nin bu sözleri sosyal medya büyük tepki çekti.

Halil Sezai'den tepki çeken sözler: Kafam güzeldi gerektiği gibi tam dövemedim

Halil Sezai'den tepki çeken sözler: Kafam güzeldi gerektiği gibi tam dövemedim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...