Tgrt Haber
27 May 2022 14:00 - Güncelleme : 27 May 2022 14:16

Hakan Ural’ın ‘Z kuşağı oy kullanmamalı’ yorumuna tepki yağdı

Ünlü sunucu Hakan Ural programında Z kuşağına yönelik açıklamaları gündem oldu. Z kuşağının ülkedeki siyasetle bir alakası olmadığı ve geçmişi bilmediğini söyleyen Ural, “Bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Z kuşağı oy kullanmamalı" yorumunda bulundu. Hakan Ural’ın yorumuna sosyal medyadan tepkiler çığ gibi yükseldi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Hakan Ural’ın ‘Z kuşağı oy kullanmamalı’ yorumuna tepki yağdı
hakan ural,z kuşağı,oy

Hakan Ural sunuculuğunu yaptığı programda 'Z kuşağı’ ile ilgili söylediği sözler tepkilere yol açtı. “Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?” başlıklı sokak röportajını değerlendiren Ural, şu yorumlarda bulundu.

“FİKRİN YOK OY ATIYORSUN”

Z kuşağının ülkedeki siyasetle bir alakası olmadığını ve ülkenin kendisiyle ilgili geçmişini bilmediğini söyleyen Ural, “Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence” ifadelerini kullandı.

HAKAN URAL’A TEPKİ YAĞDI

Ural’ın bu sözlerine sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medya platformu olan Twitter’da Hakan Ural bir anda en çok konuşulanlara girdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...