Tgrt Haber
28 May 2022 10:38 - Güncelleme : 28 May 2022 11:48

'Z kuşağı oy kullanmasın' diyen Hakan Ural kendisini bu sözlerle savundu!

Canlı yayında Z kuşağının oy kullanmasını doğru bulmadığını söyleyerek eleştirilerin hedefi haline gelen Hakan Ural, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı açıklamalarla kendisini savundu. Ural, sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
'Z kuşağı oy kullanmasın' diyen Hakan Ural kendisini bu sözlerle savundu!
hakan ural,z kuşağı

Sabah programı sunucusu Hakan Ural, geçtiğimiz gün 27 Mayıs 1960 olaylarının sorulduğu bir sokak röportajında vatandaşların verdiği cevapları değerlendirdi ve Ural, Z kuşağı için ''Farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım" dedi. Ural tepki çeken sözlerine şu cümlelerle devam etti:

"Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence"

''SIKINTI Z KUŞAĞI DEĞİL...''

Hakan Ural'ın bu sözleri sadece Z kuşağından değil birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildi. Ural'a tepki gösteren isimlerden biri de Behzat Uygur'du. Uygur, Twitter hesabından ''Sıkıntı Z kuşağı değil sabah kuşağı'' diyerek tepkisini gösterdi. Binlerce kişi Ural'ı haksız bulunca eski oyuncu, sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. 

'Z kuşağı oy kullanmasın' diyen Hakan Ural kendisini bu sözlerle savundu!

''İRONİ YAPTIM''

54 yaşındaki Ural, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından uzun bir yazı paylaştı. Sözlerinin çarpıtıldığını ve kasıtlı olarak kendisinin Z kuşağının hedefi haline getirildiğini söyleyen Ural, savunmasında şu ifadeleri kullandı: 

''Dün yayın esnasında genelde gençlerimiz ile yapılmış olan bir ankette net çıkan sonuca istinaden. Bir spor klübüne başkan seçiyorken bile alacağı oyuncu teknik direktör vaadi kriter kabul edilip oy verilir! Apartmana yönetici seçilirken aidatları indirme vaadi veya otopark vaadi gibi şeyler kriter alınır! Böylesine ateşten gömlek bir coğrafyada 40 yıldan beri onlarca terör örgütü ile mücadele ediyorken kıbrıs meselesinden tut doğu akdeniz orta doğusuna ekonomisine emperyal güçlere hakimiyete siyonizme kadar var olan zor bir dünyada acaba kim hangi kritere göre oyunu kullanacak dedim! İronide yaptım yakışıklılığa boya tuttuğu takıma göremi vs diye çünki ülke millet deyince bekaa demek ez cümle makul akılcı anlaşılır bir nedeni olmalı'''

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...