Tgrt Haber
27 Aralık 2023 08:17 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 08:17

Güney Kore şokta! Oscar Ödüllü "Parazit" filminin yıldızı Lee Sun-kyun hayatını kaybetti

2020 yılında  Oscar ödülü kazanan Parazit filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu.  Ülke medyası ünlü aktörün intihar etmiş olabileceğini yazdı.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
Güney Kore şokta! Oscar Ödüllü "Parazit" filminin yıldızı Lee Sun-kyun hayatını kaybetti
,parazit,oscar

Oscar ödülü "Parazit" filmindeki rolüyle dünyaca tanınan Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun hayatını kaybetti. Ülkenin medyası, aktörün intihar etmiş olabileceğinden şüphe edildiğini yazdı.

Yonhap Haber Ajansı'nın haberina göre, uyuşturucu madde kullanma suçundan hakkında soruşturma bulunan oyuncunun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Haberde aktörün günün ilk saatlerinde bulunduğunu duyurdu. Lee Sun-kyun’un yanında tüter halde bir kömür bloğu olduğu da aktarıldı.

HAKKINDA UYUŞTURUCU SORUŞTURMASI YÜRÜTÜLÜYORDU

Lee Sun-kyun, Güney Kore’ye 2020 ylında En İyi Film Oscar’ını kazandıran "Parazit" filminde oynamıştı.  Ancak sonrasında Lee hakkında, esrar ve psikoaktif uyuşturucu kullanmak suçlamaları ile soruşturma başatılmıştı.

Ülke medyası, uyuşturucu soruşturması sonrası aktörün televizyon ve reklam işlerini kaybettiğini aktardı. 48 yaşındaki Lee’nin haftasonu 19 saat boyunca ifade verdiği kaydediliyor. Polisin Lee’nin evinde bir not bulduğu da aktarılıyor.

Güney Kore’de uyuşturucu kullanımı ağır suç kapsamında soruşturuluyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...