Tgrt Haber
12 Aralık 2023 09:52 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 10:00

Game of Thrones'un Ned Stark'ı 'Filistin'e Destek' mitinginde

Game of Thrones dizisinde Ned Stark rolüyle izleyici karşısına çıkan dünyaca ünlü oyuncu Sean Bean, "Filistin'e Destek" mitingine katıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Game of Thrones'un Ned Stark'ı 'Filistin'e Destek' mitinginde
oyuncu,filistin,game of thrones

Dünyanın dört bir yanında Filistin’e destek için mitingler düzenleniyor. Son olarak Kanada’da düzenlenen mitinge Dünyaca ünlü aktör Sean Bean de katıldı. Game of Thrones dizisinde Ned Stark rolüyle tanınan oyuncu, büyük ilgi gördü.

GAME OF THRONES OYUNCUSU FİLİSTİN’E DESTEK MİTİNGİNDE

Yüzüklerin Efendisi'ndeki Boromir ve HBO'nun Game of Thrones dizisindeki Ned Stark rolleriyle tanınan dünyaca ünlü oyuncu Sean Bean, Kanada'nın Vancouver şehrinde düzenlenen Filistin'e Destek mitingine katıldı.

Game of Thrones'un Ned Stark'ı 'Filistin'e Destek' mitinginde

SEAN BEAN KİMDİR?

17 Nisan 1959 doğumlu Sean Bean, sahneye ilk kez Romeo ve Juliet tiyatro oyunuyla çıktı. 1995 yılında BAFTA ödülleri törenini sundu. Sean Bean 1997 yılında Sheffield-Hallam Üniversitesinden fahri doktora ünvanı kazandı. Özellikle Yüzüklerin Efendisi adlı gişe rekortmeni filmde Boromir'i canlandırıp büyük kitlelerce tanınmıştır. Birkaç sene sonra Truva filminde yine önemli bir karakteri canlandırmıştır. 2011'de de HBO'nun George R. R. Martin'in A Song of Ice and Fire isimli kitap serisinden uyarladığı Game of Thrones dizisinde Eddard "Ned" Stark'ı oynamıştır.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...