Tgrt Haber
24 Şubat 2024 10:41 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 10:42

Foşur foşur Cem Özkök, Kızılay ile bir oldu! Gönülleri mest eden temizlik

Sosyal medya fenomeni Cem Özkök, Kızılay ile beraber kandil öncesi cami temizledi. Temizlik anlarının videosunu paylaşan Özkök, “Gençler bize ulaştı ve kandil öncesi iyilik etkinliklerinde benim de bulunmamı istedi. Gençlerle foşur foşur temizlik etkinliğinde olmak benim için çok özel ve güzeldi.” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Fenomen,Cami

Sosyal medyaya yüklediği temizlik videolarıyla tanınan fenomen Cem Özkök, bu sefer Kızılay ile beraber Şişli’de bulunan bir camiyi temizledi. O anların videosunu paylaşan fenomen takdir topladı. 

CEM ÖZKÖK, KIZILAY İLE BERABER CAMİ TEMİZLEDİ 

Gençlerin ricasını kırmayarak Şişli’de bulunan camiyi temizleyen fenomen Cem Özkök, gençlerle birlikte camiyi baştan aşağı temizledi. İzlenme rekoru kıran Özkök'ün videosu saatler içinde milyonlar izlendi. Kısa sürede büyük ilgi gören video, 57 bin beğeni topladı. 

CAMİNİN HİKAYESİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ 

Caminin hikayesini de takipçileriyle paylaştı. İki çocuğunu trafik kazasında kaybeden bir baba tarafından caminin yapıldığını anlatan Cem Özkök, “Bu camiinin @sisli_hasanzeynepcamii çok özel ve çok anlamlı bir hikayesi var. Burası mahallenin Hacı amcası tarafından 1989 yılında yaptırılmış. Elim bir trafik kazasında iki çocuğunu kaybeden Hacı amca, çocukları Hasan ve Zeynep adına bu camiyi özellikle mezarlarına yakın bir konuma yaptırmış. Okunan ezanın sesi çocuklarının mezarına gitsin diye şimdiki yerine yaptırılan camiinin avlusu bugün onlarca çocuğun sesiyle şenleniyor.” dedi. Caminin hikayesinden de bir hayli, etkilendiğini belirten fenomen, 88 yaşında olan Hacı Amca ile tanıştığını anlattı. 

Foşur foşur Cem Özkök, Kızılay ile bir oldu! Gönülleri mest eden temizlik - 1. Resim

Foşur foşur Cem Özkök, Kızılay ile bir oldu! Gönülleri mest eden temizlik - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...