Tgrt Haber
24 Nisan 2024 09:16 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 09:18

Fenomen Yağmur Taktaş'ı öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin paylaşımları kan dondurdu

İşte Benim Stilim yarışma programıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş ABD’de yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen fenomenin profil fotoğrafı öldürüldükten sonra değişti. Gündem olan olayın ardından eski sevgilisinin paylaşımları kan dondurdu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Fenomen Yağmur Taktaş'ı öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin paylaşımları kan dondurdu

İşte Benim Stilim adlı moda programında yarışmacı olan fenomen Yağmur Taktaş'ın cenazesi Adana'da toprağa verildi. Daha önce sevgilisi tarafından darp edildiğini öne süren ailesi, avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLDU 

Eski sevgili Andre Can'ın, Yağmur Taktaş'ın ölümünün ardından Taktaş'ın sosyal medya hesabından profil fotoğrafını değiştirdiği iddia edildi. Fenomenin eski sevgilisi olduğu iddia edilen Andre Can F.'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar görenleri şaşırttı. Andre Can F.'nin, Yağmur Taktaş ile olan fotoğrafları ve konuşmaları görenlerin dikkatini çekti.

Fenomen Yağmur Taktaş'ı öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin paylaşımları kan dondurdu - 1. Resim

Fenomen Yağmur Taktaş'ı öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin paylaşımları kan dondurdu - 2. Resim

Fenomen Yağmur Taktaş'ı öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin paylaşımları kan dondurdu - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...