Tgrt Haber
05 Kasım 2021 16:30

Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Nusret Londra'ya kilit

Yüksek fiyatları ve çalışanlarına verdiği maaşla gündemden düşmeyen Nusret Gökçe, 6 hafta önce açılışını yaptığı İngiltere'nin başkenti Londra'daki şubesini kapattı. Salt Bae ismiyle dünya çapında ün kazanan Nusret'in fahiş fiyatlar sebebiyle eleştirilere konu olan restoranını 4 Kasım'da kapattığını duyurdu.

Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Nusret Londra'ya kilit
nusret gökçe,,londra,,ingiltere,

'Salt Bae' adıyla dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe, İngiltere'nin başkenti Londra'da açtığı, fahiş fiyatları sebebiyle eleştirilere konu olan restoranını kapatma kararı aldı. 

Birçok ülkede kurduğu restoran zincirleriyle küresel çapta tanınan 'Salt Bae' lakaplı fenomen şef Nusret, 6 hafta önce açılışını yaptığı Londra'daki şubesini kapattı. 

Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Nusret Londra'ya kilit
Nusret Gökçe 28. şubesini açmak için Riyad'a gidiyor.

6 HAFTA HİZMET VERDİ

Daily Star'ın haberine göre, 23 Eylül'de hizmet vermeye başlayan restoran, 4 Kasım'da kapandı. 

RİYAD'DA YENİ RESTORAN

Daily Star'da da yer alan haberde Nusret'in Londra şubesinin kapandığı belirtilirken Instagram hesabından paylaşım yapan Nusret, pazar günü yeni restoranının açılışı için Riyad'a gideceğini duyurdu.

Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Nusret Londra'ya kilit
Londra'daki şube fahiş fiyatlarla gündeme gelmişti.

Nusret paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Pazar güzel Londra'daki son günüm. 28. restoranımı açmak için (Suudi Arabistan'ın başkenti) Riyad'a gideceğim. Gitmeden önce siz güzel insanları görmek istiyorum"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...