Tgrt Haber
26 Nisan 2024 11:19 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 11:19

Eski hali gündem olmuştu! 'Estetik' sorusu Sıla Türkoğlu'nu sinirlendirdi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu, yüzü olduğu reklam kampanyasının gecesinde ‘estetik’ sorularına cevap verdi. O zamanlar makyajı bilmediğini belirten Türkoğlu, “Estetiğim yok arkadaşlar” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber

Başrolünde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman ve Ceren Yalazoğlu Karakoç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu, yüzü olduğu markanın davetinde estetikle ilgili açıklama yaptı.

SILA TÜRKOĞLU'NDAN ESTETİK AÇIKLAMASI 

Bir markanın yüzü olan Sıla Türkoğlu markanın davetinde muhabirlerin sorularını cevapladı. Eski fotoğrafları ortaya çıkan Türkoğlu, hiçbir işlem yaptırmadığını belirterek "Ben bunu biraz düşündüm. Eski fotoğraflar ortaya çıkıyor şimdi orada makyaj yapmayı bilmiyorsun, kendini tanımıyorsun, çok küçüksün, yüzün oturuyor bence tamamen onunla alakalı bir şey. Yani ben öyle düşünüyorum" dedi.

Eski hali gündem olmuştu! 'Estetik' sorusu Sıla Türkoğlu'nu sinirlendirdi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...