Tgrt Haber
16 Aralık 2021 15:57

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem oldu

Yorumcusu olduğu magazin programında Damla Ersubaşı'yı eleştiren eleştiren Ebru Şancı'nın söylediği sözler sosyal medyada büyük tepki çekti. Kendisine şiddet uygulayan eşinden boşandıktan bir süre sonra yeniden barışan Damla Ersubaşı'nda bahsederken "Eşim de beni tartaklıyor ne var bunda" diyen Şancı eleştirilerin odağı haline geldi.

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem oldu
ebru şancı,,damla ersubaşı,,şiddet,,tartaklama,

Yorumculuk yaptığı magazin progrmında yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olan Ebru Şancı'nın sözleri herkesi şoke etti. Şiddet gerekçesiyle boşandığı eşi ile yeniden barıştığı öğrenilen Damla Ersubaşı hakkında konuşan Şancı, "Eşim de beni tartaklıyor ne var bunda" sözleriyle tepki çekti. Şancı'nın bu sözleri 'şiddeti meşrulaştırıyor' denilerek eleştirilerin odağı haline geldi.

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem oldu31 Ağustos 1981'de İstanbul'da doğan Ebru Şancı, 16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı.

ŞİDDET VE İHANET İDDİALARININ ARDINDAN BARIŞTILAR

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisiyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 2020 yılında 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile olaylı şekilde boşanan Ersubaşı, ihanet ve şiddet iddialarıyla ismi anılan ünlüler listesinde ilk sıralarda yer aldı. Ancak geçtiğimiz günlerde ikilinin arasındaki buzların eridiği ve yeniden barıştıkları iddia edildi.

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem oldu18 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu ve tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi. 

"EN BÜYÜK HATASI ORTAYA ÇIKARMASI"

Konuya sunucusu olduğu magazin programında değinen Ebru Şancı, Ersubaşı'ya tepki gösterirken magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. 2015 yılında, halihazırda Galatasaray'da forma giyen futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Şancı, eşinden şiddet gördüğünü itiraf etti.

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem olduUzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

"Eskiden kol kırılır yen içinde kalırmış. Şimdi Damla'nın en büyük hatası ortaya çıkarması. Madem şiddet olayını çıkarıyorsun o zaman barışmayacaksın. Bu adam için de kötü bir şey. Ama bunu halk bilmek zorunda değil. Polise gitsin. Duyurup sonra barışmayacaksın artık. İlan edip 3 gün sonra kocam bey diye paylaşma" ifadelerini kullanan Şancı'ya ilk tepki partnerinden geldi. 

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem olduEbru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de evlendi. Ardından Belçika'da bir şatoda düğün töreni yapıldı.

"KOCAM BENİ TARTAKLAMIYOR MU?"

Kendi evliliğine ilişkin detayları da paylaşan Şancı, "Ben kavga etmiyor muyum kocamla? Kocam beni tartaklamıyor mu? Evet vurmuyor ama her evde var" şeklinde konuştu.

Ebru Şancı'nın 'Eşim de beni tartaklıyor, ne var bunda' sözleri sosyal medyada gündem oldu

"HER EVDE OLAN ŞEY"

Aynı programda yorumculuk yapan Esin Övet ise bu açıklamaların ardından "Tartaklama derken... Bu iyi bir şeymiş gibi konuşmayalım" ifadeleriyle Şancı'ya tepki gösterdi.   Şancı ise "Hayır asla... Ama her evde olan şey. Öyle kötü olarak tartaklama demiyorum" diyerek Övet'i cevapladı. Bu ifadelerinin ardından Şancı, sosyal medyada büyük tepki topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...