Tgrt Haber

Erdoğan tekrar kazanınca muhalif ünlüler yıkıldı! Hayal Köseoğlu hüngür hüngür ağladı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2023 10:40 - Güncelleme : 29 May 2023 12:07
Erdoğan tekrar kazanınca muhalif ünlüler yıkıldı! Hayal Köseoğlu hüngür hüngür ağladı
hayal köseoğlu,seçim,cumhurbaşkanı,erdoğan

Dün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu Erdoğan’ın kazanmasının ardından ünlüler paylaşımlarıyla duygularını ifade ediyor. Son olarak Mucize Doktor’daki performansıyla dikkat çeken oyuncu Hayal Köseoğlu, seçimin ardından sosyal medya hesabından gözyaşları içinde bir fotoğrafını paylaştı.

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin ve Mucize Doktor dizilerindeki rolleriyle tanınan genç oyuncu Hayal Köseoğlu, ilk turdan bu yana seçim paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Köseoğlu, seçim sonrası ağladığı anın fotoğrafını çekerek "Hayırlı uğurlu olsun çatladık patladık" ifadelerini kullandı.

Erdoğan tekrar kazanınca muhalif ünlüler yıkıldı! Hayal Köseoğlu hüngür hüngür ağladı

“BİZİM ÇOĞUMUZUN TUZUNUN NE KADAR KURU OLDUĞUNU BİLMİYORSUNUZ”

Hayal Köseoğlu, bir önceki paylaşımında ekonomik durumunun çok iyi olduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi: "Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi..."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...