Tgrt Haber
17 May 2022 09:05 - Güncelleme : 17 May 2022 09:22

Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu krizi: Dublör devreye girdi kıyamet koptu

Emanet dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, sezon finali çekimlerine katılmayınca kriz çıktı. Karamel Yapım, başrol yerine dublör oynattı ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu krizi: Dublör devreye girdi kıyamet koptu
sıla türkoğlu,dizi

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan Emanet dizisinin sezon finalinde Sıla Türkoğlu'nun yerine dublör oynadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüşken yapım şirketinden açıklama geldi. Türkoğlu'nun son sezonda diziden ayrılmak istediğini fakat sözleşmesinin devam ettiğini belirten şirket dublör iddialarını doğruladı. Karamel Yapım, Sıla Türkoğlu'nun Emanet dizisinde çıkardığı kriz üzerine sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yayınladı ve Türkoğlu'na dava açacaklarını belirtti. Şirketin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Dizimizin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, üçüncü sezon dizide yer almak istemediğini şirketimize iletmiş, sözleşmesi ve hikayesi devam ettiği için bu talebi tarafımızca uygun görülmemiştir. Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkmayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir."

Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu krizi: Dublör devreye girdi kıyamet koptu

''FİNAL DUBLÖRLE TAMAMLANDI''

"Ne yazık ki oyuncumuz Sıla Türkoğlu, sezon finali çekimlerine katılmamış, finalin dublörle tamamlanmasına yol açmıştır. Oyuncu ayrıca, yapımdan talep edilen yeni sezonun teaser çekimlerine de katılmayıp şirketimizle iletişimini tamamen kesmiştir. Meslek ilkeleri ve evrensel etik kuralları ile bağdaşmayan bu tutum, bizi muhataplarımıza karşı maddi ve manevi büyük bir yük altına sokmuştur."

Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu krizi: Dublör devreye girdi kıyamet koptu

''YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ''

"Yurt içi ve yurt dışında sayıları milyonları aşan izleyicilerimizi, yayıncı kanalımız Kanal 7'yi, bu yolculukta eşlik eden dağıtımcı şirket ile yurt dışındaki yayıncı kanallarımızı, davranışları ile mağdur eden oyuncumuzun sebebiyet verdiği bu durumdan dolayı özellikle çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu vesile ile, oyuncumuzun tüm bu hukuka aykırı davranışları, tarafımızca ve hukuk ekibimiz tarafından değerlendirilmektedir. Varılacak sonuç doğrultusunda gerekli tüm yasal yollara başvuracağımızı; yurt içi ve yurt dışındaki değerli izleyicilerimize, yayıncı kanalımıza ve yurt dışındaki yayıncı muhataplarımıza duyururuz. Son olarak; şartlar ne olursa olsun yaklaşık 120 kişilik büyük bir ekibin özveri ile hayat verdiği Emanet yolculuğunu, elimizden gelenin en iyisini yaparak sürdürme kararlılığında olduğumuzu da tüm samimiyetimizle belirtmek isteriz."

Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu krizi: Dublör devreye girdi kıyamet koptu

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Anonim 19 Mayıs 2022 21:56

İlk defa bir dizi izleyeli neredeyse 30 yıl oldu ve ilk defa Türk dizisini izledim. Emanet başlangıçta benzersiz bir şeydi. Senaryoyu yazan kişinin hastalıklı zihni yavaş yavaş kendini gösteriyor, metni yazan kişinin kötülüğü ve sadizmi yavaş yavaş ortaya çıkıyordu. Artık her şey mahvolduğuna göre, tüm Türk annelerine hakaret davası açma hakkı kaldı. Gördüğümüz kadarıyla Türk anneleri dünyanın en kötü anneleridir. Umarım harika oyuncular başka bir iş ararlar çünkü o diziyi çekmek bir rezalet ve aşağılama haline geldi. Kötülüğün pençesinden kurtulmaya cesaret eden genç oyuncu Sıla Türkoğlu'na destek,

Sonraki Haber Yükleniyor...