Tgrt Haber
10 Aralık 2022 12:12 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 13:56

EDHO'nun yıldızı Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı! Sır perdesi ortadan kalktı

Geçtiğimiz aylarda evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak intihar eden Ali Sürmeli'nin annesinin neden böyle bir yola başvurduğu ortaya çıktı. Sürmeli, annesinin neden intihar ettiğini açıkladı.

EDHO'nun yıldızı Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı! Sır perdesi ortadan kalktı
edho,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,ali sürmeli

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle bir dönem adından bir hayli söz ettiren Ali Sürmeli, geçtiğimiz eylül ayında intihar eden annesi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ceyda Düvenci'nin sunduğu programa konuk olarak katılan başarılı oyuncu, hem kendi sağlık durumundan hem de annesinin intiharından bahsetti.

EDHO'da oynadığı sırada yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirerek herkesi korkutan Ali Sürmeli, Düvenci'nin "Seni bir dingin görüyorum" sözleri üzerine kendi sağlık durumundan şu sözlerle bahsetti:

"İki sene önce bir ameliyat yaptılar ve beynimde ne varsa aldılar. Doktorum 'bundan sonra başka bir hayat yaşa' dedi. 2 sene önce beyin kanaması geçirmişim. Bu ameliyat benim için bir dönüm noktası oldu. Ameliyattan sonraki halimden çok memnunum çünkü öncesinde hep başım ağrıyordu. 10 yaşından beri çektiğim baş ağrısından dolayı gitmediğim doktor kalmadı. Ameliyattan sonra hiç baş ağrım olmadı."

EDHO'nun yıldızı Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı! Sır perdesi ortadan kalktı

''ANNEM OYUNCULUĞUNDAN BIKIP İNTİHAR ETTİ''

Eylül ayında anne acısıyla sarsılan Sürmeli, annesi Akçe Sürmeli'nin neden intihar ettiğine dair ise şunları anlattı:

"Annem müthiş bir oyuncuydu. Ben de anneme benziyormuşum. Annem sahneye hiç çıkmadı, hayatta oynardı. Bir gün dayanamayarak anneme bir bana Oscar verirlerse sen getireceğim demiştim. Ölene kadar da bu annemin aklına geldi. Annem oyunculuğundan kendi bıkıp usandı ve intihar etti. Benim sonum öyle olmasın diye o yaptı herhalde.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...