Tgrt Haber
09 Şubat 2014 20:47

Demet Akalın'ın bebeğinin fotosu için 100 bin lira

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'a bebeklerinin fotoğrafı karşılığında 100 bin tl para verilceğine dair çıkan iddiaları doğruladı.

Demet Akalın'ın bebeğinin fotosu için 100 bin lira
demet akalın, ilk bebeği, bebek fotosu için 100 bin lira para, fotoğrafı çekene 100 bin lira verilecek

İlk bebekleri olan Hira'yı doğurup bağrına basan şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'a bebeklerinin fotoğrafı karşılığında 100 bin tl para verilceğine dair çıkan iddialar onşara soruldu ve onlarda hastane çıkışı bu iddiaların doğru olduğunu ifade etti.Sürekli gündemde olan anne ve baba bu iddialar içinde doğrudurdedi.Bebeklerinin şu an için görüntülenmesini istemeyen ikili hastane çıkışı bebeklerini puset ile kapattı.Hastane çıkışı yorgun olduğu gözlenen çift daha sonra lüks araçlarına binerek oradan ayrılarak evlerine gittiler. Hira'nın göbek bağının kasada saklanacağı haberlerine ise, Demet Akalın "İlerde lazım olmasın ama bu hastanede korunacak" şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın'ın bebeğinin fotosu için 100 bin lira

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...