Tgrt Haber
12 Kasım 2021 09:25

Demet Akalın hakkında bomba iddia! Hira'ya kardeş mi geliyor?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Yaptığı bir reklam anlaşmasının ardından koleksiyondaki bir elbiseyi giyerek sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Akalın'ın karnındaki şişlik dikkatlerden kaçmadı.

Demet Akalın hakkında bomba iddia! Hira'ya kardeş mi geliyor?
demet akalın,hamile

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın'ın kızı Hira'ya kardeş geleceği iddialarıyla çalkalanan magazin gündemi, Akalın'ın hayranlarını heyecanlandırdı. Giydiği bir elbiseyle paylaştığı fotoğrafında karnındaki şişliği eliyle saklamak ister gibi poz veren şarkıcının bu halleri, hamile olduğu iddialarını daha da güçlendirdi.

ELİYLE GİZLEMEYE ÇALIŞTI

O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeleri Ebru Gündeş ve Hadise'nin kavgasında, başta Ebru Gündeş'i desteklediğini belirten Akalın, geçtiğimiz günlerde paylaştığı Instagram hikayesinde Hadisee ile arasının düzeldiği sinyallerini vermişti. Ardından bir de reklam anlaşması yaparak herkesi şaşırtan Akalın'ın koleksiyonda yer alan bir elbiseyle verdiği pozlar ise gündemde deprem etkisi yaptı. 

Demet Akalın hakkında bomba iddia! Hira'ya kardeş mi geliyor?
2012 yılında iş insanı Okan Kurt ile evlenen Demet Akalın, 2018'de ise boşandı

Kişisel Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta karnındaki şişlik açık şekilde belli olan ve şişliği eliyle kapatmak ister gibi poz veren Akalın'ın hamile olduğu şüphesi büyük yankı uyandırdı. 

"HİRA KARDEŞ İSTEMİYOR"

Bu fotoğrafların ardından bir magazin programına da konu olan iddialara Akalın'dan henüz bir açıklama gelmedi. 

Demet Akalın hakkında bomba iddia! Hira'ya kardeş mi geliyor?
Boşanmanın ardından ikili birçok kez yeniden barıştıklarının sinyalini verdi.

Ağustos ayında verdiği bir röportajda "Bir çocuğunuz daha olsun ister miydiniz, hiç düşünmediniz mi?" sorusuna "İkinci çocuk istemiyoruz. Hira kardeş istemiyor." şekşinde cevap veren Akalın'ın bu cevabından üç ay sonra ortaya atılan iddialar, hayranlarının kafasını karıştırdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...