Tgrt Haber
03 May 2022 12:10 - Güncelleme : 03 May 2022 12:12

Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek yeniden bir arada

İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından ünlü çift oğulları Zeno'nun doğum gününde yeniden bir araya geldi.

Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek yeniden bir arada

MasterChef yarışmasıyla ününe ün katan İtalyan şef Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile dünya evine girmişti. Çift 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına almış, ancak geçtiğimiz yaz tatilinden sonra evliliklerinde zor günler yaşamışlardı.

Boşanma kararı alan çiftten Danilo Zanna, Etiler’de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı.

DOĞUM GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

Boşanmalarına rağmen arkadaşlarını sürdüren Zanna ile Demirbilek, oğulları Zeno'nun doğum gününde bir araya geldi. Hem Ramazan Bayramı'nı hem de oğullarının yeni yaşını kutlayan ikili, o anları da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek yeniden bir arada

40 yaşındaki Danilo Zanna, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflara, "Bugün bizim için dünyanın en önemli günü... Bugün Zeno'nun doğum günü..." notunu düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...