Tgrt Haber
27 Eylül 2023 15:29 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:36

Çocuklar Duymasın’ın ünlü oyuncusu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu!

Çocuklar Duymasın dizisindeki Sultan rolüyle tanınan oyuncu Seda Fettahoğlu İstanbul’da bir parkta ölü bulundu. Yapılan araştırma sonucunda Fettahoğlu’nun intihar ettiği tahmin ediliyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Çocuklar Duymasın’ın ünlü oyuncusu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu!
,,

Son olarak Exxen kanalında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Firuze karakterini oynayan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu’ndan acı haber geldi. Ünlü oyuncu İstanbul Beyoğlu’nda bir parkta ölü bulundu. Ünlü oyuncunun kendi isteğiyle canına kıydığı öne sürüldü. 

Çocuklar Duymasın’ın ünlü oyuncusu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu!

YAŞAMINA SON VERDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Son olarak Sihirli Annem dizisinde rol alan ancak Çocuklar Duymasın dizisindeki Sultan rolüyle tanınan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden aktarılan bilgiye göre, bu sabah polis ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kadın cesedi buldu. Yapılan incelemeler sonucunda hayatına son veren kadının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu öğrenildi.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...