Tgrt Haber
09 Temmuz 2023 11:42 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 12:16

Çocuklar Duymasın'ın Emine'sinden işsizlik isyanı: Başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim

Türk televizyon tarihinin önemli dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da Emine karakteriyle beğeni toplayan Melek Şahin kendisine iş teklifi gitmemesine isyan etti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Çocuklar Duymasın'ın Emine'sinden işsizlik isyanı: Başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim
çocuklar duymasın

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin, kendisine iş teklifi gelmemesi üzerine "Emek harcadım Mesleğimi çok seviyorum ve paramı da bu şekilde kazanıyorum Çok kırgınım üzgünüm. İsyanlardayım” dedi. 

ÇOCUKLAR DUYMASI'NIN EMİNE'Sİ İŞ GELMEMESİNDEN YAKINDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çocuklar Duymasın dizisinde Emine rolüyle hafızalara kazınan Melek Şahin yaşadığı sıkıntılara isyan etti. 52 yaşındaki oyuncu evinin kentsel dönüşüme girdiğini belirtti. Şahin “Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben 3 katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve artık gerçekten isyanlardayım… TV tarihinde damgasını vurmuş bir dizi oyuncusu olmaktan onur duysam da özellikle son 5 yıldır reddettiğim işler ve tiyatro hariç onlarca dizi film reklam projesi varken niçin yer alamadığım yer alamadığımı öğrenmek ve sorgulamak istiyorum” mesajını paylaştı.

Çocuklar Duymasın'ın Emine'sinden işsizlik isyanı: Başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim

MELEK ŞAHİN KİMDİR?

11 Şubat 1971 doğumlu Melek Şahin, 11 Şubat 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünden mezun olduktan sonra ise ilk televizyon projesi olan "Ayrılsak da Beraberiz" ile seyirci karşısına çıkmıştır. Dizide, evin temizlikçisi ve Çaycı Hüseyin'in (Alparslan Özmol) eşi olarak "Çocuklar Duymasın" projesinin de temellerini atmıştır. 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...