Tgrt Haber
05 Nisan 2024 18:18 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 20:43

Cinayetten yargılanan Tarkan'ın kuzenine müebbet hapis cezası

Esenyurt'ta 2017 yılında iş yerinde silahla vurulduktan sonra yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz cinayetinde Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun da bulunduğu 6 sanığın yargılandığı davada karar verildi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Cinayetten yargılanan Tarkan'ın kuzenine müebbet hapis cezası

Tutuklu sanık Servet Tevetoğlu SEGBİS sistemi ile hazır edilirken müştekiler Yüksel Çelik, Hava Gönülkırmaz ve taraf avukatları da duruşmaya katıldı. Duruşmada söz verilen müşteki Yüksel Çelik "Sanıkların en ağır cezayı almalarını istiyorum" dedi. Maktulün annesi Hava Gönülkırmaz ise "7 yıl oldu katiller yakalanmadı. En ağır cezayı almalarını istiyorum" dedi. Son sözü ise Tarkan'ın kuzeni sanık Servet Tevetoğlu alarak beraatini istediğini belirtti. 

SERVET TEVETOĞLU MÜEBBET HAPİSLE CEZALANDIRILDI 

Kararını açıklayan mahkeme, firari sanık Turgay Tokur hakkındaki kırmızı bülten ve yakalama emrinin bugüne kadar infaz edilmemesi nedeniyle sanığın dosyasının ayrılmasına karar verirken, mahkeme sanıklar Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak'ın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Cinayetten yargılanan Tarkan'ın kuzenine müebbet hapis cezası - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...