Tgrt Haber
25 Nisan 2024 09:47 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 09:47

Cezaevinde psikolojisi bozuldu! Anoreksiya olan Bahar Candan 37 kiloya düştü

Aylardır cezaevinde olan Candan kardeşler psikolojik sorunlar yaşıyor. Daha önce anoreksiya olduğunu açıklayan Bahar Candan yemek yemeyi kesti ve 37 kiloya düştü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Cezaevinde psikolojisi bozuldu! Anoreksiya olan Bahar Candan 37 kiloya düştü

Sosyal medya fenomeni olan Candan kardeşler, 16 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Psikolojik sorunlar yaşayan Candan kardeşlerden Bahar Candan’ın cezaevini protesto için yemek yemeyi kestiği ve 37 kiloya kadar düştüğü öğrenildi.

BAHAR CANDAN 37 KİLOYA DÜŞTÜ 

Nihal ve Bahar Candan kardeşler 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşler psikolojik sorunlar yaşıyor. Seçil Erzan ve Dilan Polat ile aynı koğuşta olan kardeşlerden Nihal Candan, yemek yememeye başladı ve 37 kiloya kadar düştü. Kardeşlerin avukatları Kasım Ergün, "Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk" dedi.

Cezaevinde psikolojisi bozuldu! Anoreksiya olan Bahar Candan 37 kiloya düştü - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...