Tgrt Haber
18 Aralık 2022 23:38 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 23:55

'Çocuklar Duymasın'ın 'Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol acı haberle yıkıldı: Annesi hayatını kaybetti

Sosyal medyada sık sık ölüm haberleri çıkan ve bir anda TT olan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin  'Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol'un, annesi hayatını kaybetti. Acı haberi "Kuruluş Osman" dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
'Çocuklar Duymasın'ın 'Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol acı haberle yıkıldı: Annesi hayatını kaybetti
Çaycı Hüseyin,Alpaslan Özmol,Mehmet Bozdağ,Kuruluş Osman

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle bilinen Alpaslan Özmol'un acı günü. Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden ünlü oyuncunun annesi vefat etti. Acı haberi Özmol'un şimdilerde rol aldığı "Kuruluş Osman" dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bozdağ yaptığı paylaşımda, "Kuruluş Osman dizimizin oyuncularından Alpaslan Özmol'un kıymetli annesi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, Alpaslan Özmol'a ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/mmehmetbozdag/status/1604500958695890945

GEÇTİĞİMİZ YIL BABASINI KAYBETMİŞTİ

Alpaslan Özmol, geçtiğimiz yıl Ekim ayında ise Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan babasını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun babası Coşkun Özmol, solunum rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanenede tedavi gördüğü öğrenilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali18 Aralık 2022 23:49

Başınız sağolsun gönlümüzün adamı Hüseyin abi

Sonraki Haber Yükleniyor...