Tgrt Haber
20 Haziran 2022 10:51 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 10:57

‘Ben küçük mezara sığmam’ diyen Bülent Ersoy mezar yerini buldu

Babasının kabrinin başında mezar yerini küçük bulan ve ‘Ben küçük mezara sığmam’ diyen Bülent Ersoy mezar yerini buldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan istirham ettiğini söyleyen Ersoy, “Mezar yerim belli” dedi.

‘Ben küçük mezara sığmam’ diyen Bülent Ersoy mezar yerini buldu
bülent ersoy,mezar

Geçtiğimiz yıl babasının mezarı başında yaptığı konuşma ile gündemdeki tazeliğini koruyan Bülent Ersoy, mezar yerini küçük buldu ve “Çok dar değil mi” diye sordu.  “Yok standart” cevabını alan Ersoy, “Ben ne yapacağım? Ben standarda sığmam ki” diyerek söylediği sitem sonrasında yanında duran kişi de “Sana daha büyük yapacağız” dedi.

MEZAR BAŞINDAKİ SOHBET SORULDU

Mezar yerinde yapılan sohbet kısa sürede gündem olurken Ersoy’un yanında olanlar geçen konuşma sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sosyal medyada gündem olan görüntülere ilişkin gazeteciler Bülent Ersoy’a soru sordu.

“BAKAN SOYLU’DAN RİCA ETTİM”

Muhabirlerin “Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı? sorusuna Ersoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istediğini söyleyerek “Sayın İçişleri Bakanı’mızdan istirham ettim. Evet, mezar yerim belli” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...