Tgrt Haber
20 Ocak 2024 12:07 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 12:07

Avatar Atakan kızını usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti!

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Avatar Atakan, sosyal medya hesabından kızı Zenia’yı usta sanatçı Selda Bağcan’a benzetti. Atakan paylaşımına, “Bu benzerlik şaka mı” notunu yazdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Avatar Atakan kızını usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti!
Selda Bağcan,Avatar Atakan

Geçtiğimiz günlerde sahne tarzıyla çok konuşulan Selda Bağcan, sosyal medyayı sallamıştı. Kızını Selda Bağcan’ın gündem olan tarzına benzeten Avatar Atakan, “Usta sanatçı Selda Bağcan'a daha çok benziyor.” dedi.

“BU BENZERLİK ŞAKA MI”

Survivor'ın eski yarışmacısı Avatar Atakan, son paylaşımıyla takipçilerini güldürdü. Avatar Atakan kızı Zenia'yı usta sanatçı Selda Bağcan'a benzettiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. Avatar Atakan, paylaşımına," Bu benzerlik şaka mı ? Sondaki gülüşü beni benden alıyor. Usta sanatçı Selda Bağcan'a daha çok benziyor. Yıllarca eşsiz sesiyle kilometrelerce koştuk. Keşke sesi de benzese. Siz ne düşünüyorsunuz?" notunu düştü.

Avatar Atakan kızını usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...