Tgrt Haber
28 Mart 2023 17:26 - Güncelleme : 28 Mart 2023 17:31

Avatar Atakan, kızı Zenia'nın yüzünü ilk kez gösterdi... Görenler 'Aynı babası' diyor

Katıldığı Survivor yarışmasında elde ettiği başarının ardından adından sıkça söz ettirmeye başlayan Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan, ikinci kez baba oldu. Instagram hesabından yeni doğan kızının görüntülerini paylaşan Arslan, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İşte Atakan Arslan’ın babacılık sevincine ve kızı Zenia’ya ilişkin ayrıntılar…

Avatar Atakan, kızı Zenia'nın yüzünü ilk kez gösterdi... Görenler 'Aynı babası' diyor
Çağan Atakan Arslan,Survivor

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından olan Survivor yarışmasına katıldıktan sonra milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye başlanan Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan, özel hayatı ile de dikkat çeken ünlü isimler arasına katıldı. 2016 yılında katılmış olduğu Survivor yarışmasından birincilik kupasını kaldırarak ayrılan ve hemen ardından da 2017 yılında Serap Korkmaz ile nikah masasına oturan Avatar Atakan, mutlu evliliği ile adeta düşman çatlattı.

Survivor yarışmasında iken aile hayatına ilişkin birtakım açıklamalarda bulunan ve annesinden ayrı büyüdüğünü belirten Atakan Arslan, şimdilerde çocukluğunun aksine mutlu bir aile yaşantısı sürüyor. Eşi Serap Korkmaz ile evlendikten hemen sonra oğlu Leon Aslan’ı kucağına alarak ilk kez baba olmanın heyecanını tadan Avatar Atakan, eşine ve oğluna olan düşkünlüğü ile herkesi evliliğe imrendiriyor.

Avatar Atakan, kızı Zenia'nın yüzünü ilk kez gösterdi... Görenler 'Aynı babası' diyor

2022 yılında Survivor All Star’a davet edilen ancak ilk sezonu kadar iyi bir performans sergileyemediği için tahminlerden erken ayrılan Avatar Atakan, bir süre sonra eşinin ikinci çocuklarına hamile olduğunu duyurdu. İkinci kez baba olmak için geri sayıma devam eden Arslan, tam 21 gün önce kızını kucağına aldı. Şimdilerde bir erkek çocuğunun ardından bir de kız çocuğuna sahip olmanın heyecanını yaşayan Arslan, geçtiğimiz gün Instagram hesabından kızının fotoğrafını paylaştı. Genç sporcunun o paylaşımına dakikalar içerisinde binlerce yorum geldi.

KIZI VE OĞLU BİR ARADA!

21 gün önce kızı Zenia’yı kucağına alan Çağan Atakan Arslan, Instagram hesabından yeni bir gönderi paylaştı. Kızı Zenia’nın ve oğlu Aslan’ın pozlarını paylaşan Arslan, paylaşımına “Tanıştırayım güzel kızım Zenia. Aslan’ı zaten biliyorsunuz” notunu düştü.

“AYNI BABASI!”

Oğlu sarışın ve renkli gözlü olan Arslan’ın, kızının siyah saçlı olduğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları fotoğrafın altına, “Maşallah”, “Aynı babası” yorumlarında bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...