Tgrt Haber
13 Ocak 2022 15:59

Acun Ilıcalı Hull City planlarından özel hayatına kadar birçok şeyi İngiliz basınına anlattı

Geçtiğimiz aylarda İngiliz takımı Hull City'i satın alan medya patronu Acun Ilıcalı, İngiliz basınına verdiği röportajla gündeme geldi. Ilıcalı, yeni takımı hakkındaki planlarından özel hayatına dair birçok açıklamaya imza attı.

Acun Ilıcalı Hull City planlarından özel hayatına kadar birçok şeyi İngiliz basınına anlattı
acun ılıcalı,hull city,ingiltere,ingiliz

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda satın altındığı İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'nin maçını, kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ve eski eşinin kardeşiyle beraber izlemesiyle konuşulurken İngiliz basınına verdiği röportajla gündeme damga vurdu. İngiliz haber portalı Dailymail'e konuşan Acun Ilıcalı, röportajında özel hayatından iş hayatına kadar birçok konudan bahsetti.

İngiliz basınına röportaj verirken de her zaman giydiği siyah tişört, siyah pantolon ve beyaz spor ayakkabı tercih eden Acun Ilıcalı, dünya kupalarında desteklediği iki ülkeden birinin İngiltere olduğunu söyleyerek röportaja başladı. Bir futbol takımı sahibi olmanın her zaman hayalini kurduğunu dile getiren Ilıcalı, Hull City'e ilk gelişini şu sözlerle anlattı:

"İlk geldiğimde Haziran ayındaydım ve indiğim andan itibaren her şey beni çok iyi hissettirdi. Stadyumu ve insanları sevdim. Şehirden çok güzel bir hava aldım. İstanbul'un Boğaziçi Köprüsü olduğu gibi Hull'da Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir başka işaretidir. Forma renkleri bile beni çok etkiledi. Kardeşimle birlikteydim ve 'Bu benim şehrim ve bu benim takımım' dedim.

Acun Ilıcalı Hull City planlarından özel hayatına kadar birçok şeyi İngiliz basınına anlattı

Gazetecinin geçtiğimiz haftalarda Hull City takımının Everton'a yenilmesini sorunca ise Ilıcalı, ''Kariyerim boyunca hiçbir zaman başarısız olmadım, her yıl bir öncekinden daha iyiydi'' dedi.

Şimdiye kadar yaptığı televizyon şovlarında da hep başarılı olduğunu belirten Ilıcalı, insanları eğlendirmeyi sevdiğini ve hedefinin şimdilerde Hull City'dekiler olduğunu şöyle anlattı:

''Hollywood'un en büyük yıldızlarını şovlarıma, insanları eğlendirmek için getirdim. İnsanları eğlendirdiğimde çok mutlu oluyorum, bu yüzden Hull bu güzel insanları eğlendirmek için yeni hedefim. Bir yıl içinde olacağını söyleyemem ama tüm konsantrasyonumuz gelecek yıldan itibaren Premier Lig olacak. İlk hedef bu ama inanın bana Premier Lig'e gidebilirsek küme düşmenin favorilerinden olmayacağız. Hedefimiz ilk altı takımı geçmek olacak.''

''AMACIM PARA KAZANMAK DEĞİL''

Planları arasında para kazanmak değil Hull City'i daha yukarı taşımak olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti:

''Para kazanmak için burada değilim. Planlarımın hiçbiri ne kadar kazandığıma bağlı değil. Bir şey yaparsam, bu Hull City'nin iyiliği için olacak. Birkaç transfer yapmamız gerekiyor. Şimdiden iyi bağlantılarım var. En pahalı değil, doğru transferler yapıp Premier Lig'e gitmek istiyoruz.''

Acun Ilıcalı Hull City planlarından özel hayatına kadar birçok şeyi İngiliz basınına anlattı

''Hull City taraftarları bizim gibi Premier Lig'e gitmek istiyorsa hep birlikte çalışmalıyız. Taraftarlar bu takımın en önemli parçası. Taraftarları oyunun içine alarak futbol tarihinde bir devrim yapmayı hayal ediyorum. Dünya futbolunda daha önce hiçbir kulübün yapmadığı şekilde taraftarları kulübe dahil etmek istiyorum.''

''Hull City'nin hesabını takip eden bir milyondan fazla taraftarımız olacak ve sanırım İngiltere'de 1 numaralı kulüpleri olarak Hull City'yi destekleyen 10 milyon Türk taraftarımız olacak.''

KİŞİSEL HAYATIM 2-3 SEZONLUK PEMBE DİZİ''

Milyonda bir ihtimalin kendi hayatında gerçekleştiğini söyleyen Ilıcalı, özel hayatına ilişkin ise şunları söyledi:

"20 yaşında evlendim. 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım."

Spor muhabirliğinden medya patronluğuna nasıl yükseldiğini anlatan Ilıcalı, özel hayatının ise bir pembe dizi olabileceğini söyledi:

"Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir. Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...