Tgrt Haber
13 Ekim 2022 09:25 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 09:57

2 hafta önce evlenen Merve Boluğur kafaları karıştırdı: Bebek mi geliyor?

2 Ekim’ DJ Mert Aydın ile dünya evine gire ünlü oyuncu Merve Boluğur, çarpıcı bir iddia ile gündeme geldi. 2 hafta öce Fuat Paşa Yalısı’nda görkemli bir törenle evlenen Merve Boluğur, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla “acaba hamile mi” sorularına neden oldu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
2 hafta önce evlenen Merve Boluğur kafaları karıştırdı: Bebek mi geliyor?
magazin,merve boluğur

Sosyal medya hesaplarını aktif olan kullanan oyuncu Merve Boluğur, 4 aydır birlikte olduğu DJ Mert Aydın ile 2 Ekim’de dünya evine girdi. Evlendikten sonra da sosyal medya paylaşımlarına son sürat devam eden ünlü oyuncunun son paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti. Bu paylaşım üstüne takipçiler “Merve galiba hamile” yorumları geldi.

2 hafta önce evlenen Merve Boluğur kafaları karıştırdı: Bebek mi geliyor?

EVLİ VE ÇOCUKLU EMOJİLİ PAYLAŞIM

Eşi Mert Aydın ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşan oyuncu Merve Boluğur’un fotoğrafın altına evli ve çocuklu emoji koyması kafaları karıştırdı. Takipçileri ve hayranlarının “Merve hamile” yorumlarında bulunmasının ardından paylaşım gündem oldu. Hamilelik iddiaların ise güzel oyuncudan henüz bir cevap gelmedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...