Tgrt Haber
05 Ekim 2022 14:18 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 15:25

Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi? İşte oyuncu Sezin Akbaşoğulları dizi ve filmleri

Son olarak her çarşamba izleyicisi ile buluşan O Kız dizisinde rol alan oyuncu Sezin Akbaşoğulları, performansı ile büyük beğeni aldı. 2003 yılında tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu, Üç Kuruş, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol aldı. İşte birçok film, dizi ve tiyatro oyununda yer alan oyuncu Sezin Akbaşoğulları'nın biyografisi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi? İşte oyuncu Sezin Akbaşoğulları dizi ve filmleri
dizi,oyuncu,film

Son olarak O Kız dizisinde Sitare karakterine hayat veren oyuncu Sezin Akbaşoğulları, başarılı performansı ile dikkat çekti. Sosyal medya hesabını aktif kullanmayan oyuncu, "@sznakb"  kullanıcı adı ile sosyal medyada yer aldı. Peki, Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde rol aldı? 

SEZİN AKBAŞOĞULLARI KİMDİR?

22 Nisan 1981 doğumlu Sezin Akbaşoğulları İzmir doğumludur. Oyunculuğa tiyatro ile lise döneminde başlayan oyuncu, Yine Başladılar Şarkılarına adlı oyun ile büyük beğeni topladı. Akbaşoğulları, tiyatro oyunları sonrası televizyon ekranlarına bir dönemin çok konuşulan dizisi Beyaz Gelincik ile yaptı. Başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken oyuncu, Kavşak filmiyle 17. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü Nergis Öztürk ile paylaştı. 

SEZİN AKBAŞOĞULLARI BOY VE KİLOSU 

Ekran macerasında popülerliğini Beyaz Gelincik ile yapan Sezin Akbaşoğulları, Hatırla Gönül, Behzat Ç. ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerinde rol aldı. Ayrıca Fakat müzeyyen Bu Derin Bir Tutku ve Kavşak gibi başarılı filmlerde rol aldı. Sezin Akbaşoğulları 1.64 boyunda ve 54 kilodadır. 22 Nisan doğumlu oyuncu Boğa burcudur. 

SEZİN AKBAŞOĞULLARI ÖDÜLLERİ

Oyuncu Sezin Akbaşoğulları ’Kavşak’ filminde canlandırdığı ’Arzu’ karakteriyle Adana Altın Koza Film Festivali’nden ’En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı. 

Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi? İşte oyuncu Sezin Akbaşoğulları dizi ve filmleri

SEZİN AKBAŞOĞULLARI FİLM VE DİZİLERİ

Diziler;

Bizim Evin Halleri,

Beyaz Gelincik,

Sır Gibi,

Ah Kalbim,

Sen de Gitme,

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi,

Hatırla Gönül,

Cesur ve Güzel,

Fi,

Ufak Tefek Cinayetler,

Babamın Hikayesi,

Kırmızı Oda,

10 bin adım,

Uyanış Büyük Selçuklu,

Üç Kuruş,

O Kız 

Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi? İşte oyuncu Sezin Akbaşoğulları dizi ve filmleri

Fimler;

Gülizar, 

Bir Aşk Hikayesi,

Kardelen,

Yabancı, 

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku,

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...