Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 14:30 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 14:34

Netflix düğmeye bastı: Erşan Kuneri 2.sezon geliyor

İlk sezonuyla Netflix'in Türkiye'de en çok izlenen dizisi olarak açıklanan Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla tekrardan izleyenlerle buluşacak. İşte merakla beklenen sezon için ilk detaylar...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Netflix
Netflix düğmeye bastı: Erşan Kuneri 2.sezon geliyor
netflix,erşan kuneri

Türkiye'nin sevilen dizi-film platformu Netflix, Cem Yılmaz'la yürüttüğü projeleri sürdürmeye devam ediyor. Komedi yapımlarıyla karşımıza çıkan Cem Yılmaz, son olarak Erşan Kuneri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. 

İlk sezonunda geniş izleyici kitlesine ulaşan Erşan Kuneri için, beklenen 2.sezon müjdesi de verildi. Dizinin yeni sezonu için duyuru, Netflix Türkiye tarafından yapıldı.

ERŞAN KUNERİ 2.SEZON GELİYOR

Netflix Türkiye, Cem Yılmaz'ın sevilen yapımı Erşan Kuneri için ikinci sezon müjdesini verdi. Bazıları tarafından sevilen bazıları tarafından ise eleştirilere maruz kalan yapım için şimdi yeni sezon müjdesi verildi. GORA filminden tanınan Erşan Kuneri'nin o zamandan beri kendine has bir hayran kitlesi var. Hem çok izlenen hem de tartışmanın odağı olan Erşan Kuneri'nin ikinci sezonu resmen duyuruldu. Yeni sezon için henüz tarih ise belirtilmedi.

https://twitter.com/netflixturkiye/status/1544214753563840512

Netflix Türkiye’nin geçtiğimiz mayıs ayında yayınladığı orijinal dizisi Erşan Kuneri, bugün sevenlerini mutlu edecek bir haberle geldi. Cem Yılmaz’ın ekranlara geldiği son yapım olan Netflix dizisinin ikinci sezonu resmen duyuruldu. Duyuru, Netflix Türkiye tarafından paylaşıldı.

Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Kuneri Film ailesi ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyarım. Erşan Kuneri 2. sezon geliyor.” ifadeleri kullanıldı. Bununla birlikte paylaşımda Erşan Kuneri’nin yer aldığı bir karta da yer verildi. Peki sizler yeni sezon için ne düşünüyorsunuz? Cem Yılmaz, 2.sezonda da başarılı olabilecek mi? Aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

Kaynak: Netflix
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...