Tgrt Haber
12 Haziran 2023 16:37 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 16:43

'Dayanacak gücüm kalmadı' diyen Müjdat Gezen tiyatro binasını satılığa çıkardı

Sanatçı Müjdat Gezen, tiyatro binasını ekonomik kriz gerekçesiyle satılığa çıkardı. İlanı internet üzerinden yayımlayan Gezen, ücret olarak 65 milyon TL istedi.

Editör: Burak Kaya / Kaynak: İHA
'Dayanacak gücüm kalmadı' diyen Müjdat Gezen tiyatro binasını satılığa çıkardı
müjdat gezen,

Müjdat Gezen geçtiğimiz gün Sözcü'ye yaptığı açıklamada satılığa çıkartılan yerin Müjdat Gezen Sanat Merkezi değil yalnızca tiyatro olduğunun altını çizerek, "Ben hayattan ayrıldıktan sonra da devam etmesi garanti altına alınmış olarak kuruludur. MSM'nin sahibi ve yöneticileri mezun olan öğrencilerdir” dedi.

Gezen açıklamalarında şunları söyledi:

“Hem tiyatro hem de sanat merkezi Kadıköy'de olduğu için arkadaşlar karıştırmış. Satılık olan Bahariye'deki tiyatro. Hiçbir zaman satılmayacak olan ise Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ziverbey Durağı'ndaki sanat okulumuz Müjdat Gezen Sanat Merkezi. 33. yılını kutlayan okulumuz MSM'nin sistemi, ben hayattanayrıldıktan sonra da devam etmesi garanti altına alınmış olarak kuruludur. MSM'nin sahibi ve yöneticileri mezun olan öğrencilerdir”

'Dayanacak gücüm kalmadı' diyen Müjdat Gezen tiyatro binasını satılığa çıkardı

65 MİLYON TL FİYATI VAR

Gezen, bir internet sitesine tiyatronun satılık olduğu ilanını koydu ve fiyat kısmına ise 65 milyon TL yazdı. 

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...