Tgrt Haber
31 Aralık 2021 10:02

Leonardo DiCaprio'dan Don't Look Up'ın sonu hakkında çarpıcı açıklama

James Cameron’ın Titanic filmi ile uluslararası üne kavuşan Amerikalı oyuncu ve yapımcı Leonardo DiCaprio, Netflix’te ‘Dont Look Up’ filminin sonu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 24 Aralık’ta verdiği bir röportajda açıklamalarda bulunan DiCaprio, filmin sonu için “gerçekten karanlık” dedi.

Leonardo DiCaprio'dan Don't Look Up'ın sonu hakkında çarpıcı açıklama
Leonardo DiCaprio,Netflix,Röportaj,Film,Don&tt2;t Look Up

DİKKAT SPOİLER İÇERİR!

James Camaron’ın 1997 yılında çektiği Titanic filminde ‘Jack Dawson’ karakteri için fırsat verdiği Leonardo DiCaprio, filmden sonra uluslarasın üne kavuştu. Birçok başarılı projeye imza atan DiCaprio’nun yeni filmi Netflix yapımı Dont’t Look Up dev oyuncu kadrosuyla yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzeri çekti.

"GERÇEKTEN KARANLIK"

Filmde DiCaprio’nun yanı sıra Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Ariana Grande ve Kid Cudi gibi ünlü isimler kadroda yer alıyor.

24 Aralık’ta verdiği bir röportajda filmin sonu için “gerçekten karanlık” ifadelerini kullanan DiCaprio, "Tondaki değişim olmasaydı sanırım filmi yaparken heyecanlanmazdık" dedi. Son sahnede sevdiği olayın bu olduğunu söyleyen DiCaprio, “Çünkü benim de bu şekilde karşılık vereceğimi hissettim. Biz komünal bir türüz. Sevdiğim insanların yakından olurdum ve yaklaşan mahşeri görmezden gelirdim. Yemek masası sahnesi bunu perçinledi." diye konuştu.

DON’T LOOK UP BİRİNCİ SIRADA

Geçtiğimiz haftalarda global olarak en çok izlenen filmler listesinde ilk sırada yer alan Sandra Bullock filmi The Unforgivable, bu hafta birinciliği Don't Look Up'a kaptırınca ikinci sırada yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...