Tgrt Haber
16 Ağustos 2023 10:40 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 10:49

Game of Thrones oyuncusu hayatını kaybetti! 36 yaşındaydı

Game Of Thrones, EastEnders gibi dizilerle kendini dünyaya tanıtan İngiliz oyuncu Darren Kent, 36 yaşında hayata veda etti. Kent, kemik erimesi, eklem iltihabı ve nadir görülen bir cilt hastalığıyla mücadele ediyordu.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Game of Thrones oyuncusu hayatını kaybetti! 36 yaşındaydı
Game Of Thrones,Darren Kent

İngiliz dizi oyuncusu Darren Kent, uzun zamandır sürdürdüğü hastalıkla mücadelede yenildi. "Game Of Thrones", "EastEnders" gibi dizilerde rol alarak adını dünyaya duyuran Kent, 36 yaşında hayatını kaybetti.

Kariyerinin başından bu yana kemik erimesi, eklem iltihabı ve nadir görülen bir cilt hastalığıyla mücadele eden Kent'in ölümünün ardından arkadaşları ve hayranları üzüntülerini ve yeteneğine olan hayranlıklarını dile getiren mesajlarını sosyal medyadan paylaştı.

New York Post'ta yer alan habere göre; aktörün ölüm haberini veren oyunculuk ajansı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sevgili dostumuz ve oyuncumuz Darren Kent'in cuma günü huzur içinde hayata veda ettiği haberini vermekten dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Duyuruda, Kent'in son nefesini verirken yanında ailesi ve arkadaşlarının olduğu da belirtildi. Kent, engelli ve dezavantajlı grupların performans sanatlarına katılımını destekleyen Equal People Performing Arts adlı derneğin başkanlığını yürütüyordu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...