Tgrt Haber
17 May 2022 16:17 - Güncelleme : 17 May 2022 17:03

Son dakika! Hudut kartalları geçit vermedi: Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a kaçak yollarla geçmeye çalışan aralarında çok sayıda FETÖ'cünün de bulunduğu 32 kişinin yakalandığını duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Hudut kartalları geçit vermedi: Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı
FETÖ,PKK,Yunanistan,MSB

Kahraman Mehmetçik, ülkemizin dört bir yanında terör örgütü üyelerine göz açtırmıyor. Yasa dışı yollarla ülkemize girmeye ve kaçmaya çalışan terör örgütü mensupları tek tek yakalanıyor.

Miili Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 4 günde Yunanistan'a yasa dışı yollarla kaçmaya çalışan 32 kişinin yakalandığı bunlardan 25'nin FETÖ, 2'sinin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu aktarıldı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Edirne’de görevli hudut birliklerimiz son 4 günde ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 32 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede; yakalanan şahıslardan 25’inin FETÖ, 2’sinin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu tespit edildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1526549787893542914

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...