Tgrt Haber

Yok böyle uyanıklık! Elektrikli bisiklete plaka takan sürücü polisten kaçamadı

Editör: Atakan Civelek / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Ekim 2023 12:35 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 12:35
Yok böyle uyanıklık! Elektrikli bisiklete plaka takan sürücü polisten kaçamadı
Düzce,elektrikli bisiklet,polis denetimi

Düzce’de trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında durdurulan bir elektrikli bisiklet sürücüsünün uyanıklığı polisleri bile şaşırttı. Uyanık sürücü, kullandığı aracın aracın arkasında elektrikli bisiklet yazmasına rağmen taktığı plaka ile ekiplerden kaçmaya çalıştı.

Düzce’de Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin motosiklet ve elektrikli bisikletlere yönelik denetimleri düzenli olarak devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, ekipler, çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine de şehir merkezinde şok uygulamalar yapılıyor.

Yapılan denetimler sırasında yaşanan bir olay ekipleri bile şaşırttı.

ELEKTRKLİ BİSİKLETE PLAKA!

Düzce Valiliği kavşağında elektrikli bisikletler üzerinde uygulama yapan ekipler, durdurdukları bir sürücünün aracında denetim yaptı.

Elektrikli bisiklet sürücüsünün aracına sahte plaka taktığı belirlendi. Sürücüye sahtecilikten 6 bin lira cezai işlem uyguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...