Tgrt Haber
06 Nisan 2024 23:55 - Güncelleme : 07 Nisan 2024 00:05

Yere göğe sığmayan aşk... Çılgın Galatasaray taraftarı evinin dış cephesine Icardi yazdırdı! Bir de mesajı var

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye olan sevgi sınır tanımıyor. Diyarbakır'da fanatik bir Galatasaray taraftarı evinin dış cephesini sarı kırmızıya boyatıp 'M. Icardi' yazdırdı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken, çılgın taraftar Arjantinli golcüye bir de çağrıda bulundu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Galatasaray'da Mauro Icardi sevgisi evlerden taştı. Diyarbakır'da fanatik bir taraftar, Icardi sevgisini evinin duvarlarına yansıttı.

Silvan ilçesi kırsal Tokluca Mahallesi’nde yaşayan 36 yaşındaki inşaat işçisi Mehdi Keskinkılınç, çocukluk aşkı Galatasaray’ın renkleriyle evini boyatıp “Mauro Icardi” ve “Erdem baba” yazarak hayalini gerçekleştirdi.

Yere göğe sığmayan aşk... Çılgın Galatasaray taraftarı evinin dış cephesine Icardi yazdırdı! Bir de mesajı var - 1. Resim

ICARDİ'YE MESAJI VAR

Keskinkılınç, Icardi’yi Diyarbakır’a davet ederken, kendisi de Rams Park’ta üçlü çekmek istediğini dile getirdi.

Mehdi Keskinkılınç, İhlas Haberi Ajansı (İHA) muhabirine, boya ve alçı montajlama işiyle uğraştığını söyledi. Galatasaray tutkusunun küçüklükten geldiğini belirten Keskinkılınç, Galatasaray’ı çok sevdiğini dile getirdi.

Yere göğe sığmayan aşk... Çılgın Galatasaray taraftarı evinin dış cephesine Icardi yazdırdı! Bir de mesajı var - 2. Resim

"TEK BİR HAYALİM VAR..."

“Benim güzel bir ev yapma hayalim vardı, onu gerçekleştirdim” diyen Keskinkılınç, "Daha sonra evimi sarı-kırmızı renge boyama planı aklıma geldi. Icardi de geçen sene Galatasaray’a gelince şampiyon olduk. Icardi sevgisi oradan başladı. Fanatik Galatasaray taraftarıyım ve takımımı çok seviyorum. Icardi’yi köyümüze bekliyorum. Tek hayalim arenanın ortasında tribüne üçlü çektirmektir. Tüm Galatasaray taraftarına da selamlarımı iletiyorum. Şampiyon Galatasaray" dedi.

Yere göğe sığmayan aşk... Çılgın Galatasaray taraftarı evinin dış cephesine Icardi yazdırdı! Bir de mesajı var - 3. Resim

ERDEN TİMUR'U UNUTMADI

Evin yapım aşamasında kullandığı malzemeleri Diyarbakır, Batman ve Silvan’dan getirdiğini aktaran Keskinkılınç, “Geçen sene yaz ayında evimin yapımına başladım. İş yoğunluğu falan derken süreç biraz uzadı. Evimin dış cephesinde Erdem baba da yazıyor. Erdem Timur’u çok sevdiğim için oğlumun ismini de Erdem koydum. Daha sonra evimin dış cephesine ‘Erdem Baba’ ve ‘Mauro Icardi’ yazdım” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...