Tgrt Haber
24 Nisan 2021 10:06

Vebitcoin operasyonu: 4 gözaltı

Thodex skandalı sonrası gözlerin çevrildiği kripto para borsasında yeni bir gelişme yaşandı. Kripto para işlem platformu Vebitcoin faaliyetlerini durdurdu... Soruşturma kapsamında 4 kişi de gözaltına alındı.

Vebitcoin operasyonu: 4 gözaltı
vebitcoin

Bir kripto para platformu daha kapandı. Gerekçe olarak finansal zor durum işaret edildi.

Kripto para borsası Thodex, büyük bir skandal sonrası kapandı. Kapanma sonrası bir başka çözülme yaşandı. Bir kripto para borsası daha piyasadan çekilme kararı aldı.

Vebitcoin şirketi'nden yapılan açıklamada, "para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı zorlu bir sürece sürükledik" denildi.

 “Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.”

Son günlerde birçok yatırımcı sosyal medya platformlarında, vebitcoin borsasından para çekme işlemlerinde problem yaşadıklarını paylaşıyordu.

Muğla merkezli kripto para borsası Vebitcoin, 50 bin lira sermaye ile kurulmuştu.

Öte yandan işlemleri durdurulan vebitcoin'in, tüm hesaplarına MASAK bloke koydu.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, şirket yöneticisi ve çalışanları olan 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...